Thursday, April 15, 2010

Το έθνος τρελαίνεται με τα cupcakes!



Υποσχέθηκα συναρπαστικά πράγματα αυτό το μήνα, και αρχίζουν εδώ. Σήμερα το πρωί, τα ταπεινά μου cupcakes έγιναν 'διάσημα'! Βγήκαν στην τηλεόραση!




Πριν από περίπου δύο μήνες μας τηλεφώνησε η Χριστιάννα Μπαξεβάνη, (παραγωγός˙ συγνώμη, είμαστε λίγο ζαλισμένοι και 'χάσαμε' τον Γαλάνη Μιχόπουλο!) αρχισυντάκτρια της τηλεοπτικής εκπομπής Νηστικοί Πράκτορες. Ίσως θυμάστε ότι τους είχα αναφέρει εδώ τον περασμένο Φεβρουάριο. Η Χριστιάννα μάς ρώτησε αν θα μπορούσαμε να φέρουμε μερικά cupcakes στην εκπομπή καθώς επίσης και να δείξουμε πώς φτιάχνεται μία συνταγή. Αφού ξανασηκώθηκα από το πάτωμα όπου βρέθηκα ξαφνικά μονολογώντας συνεχώς 'δε νομίζω ότι μπορώ να το κάνω', αποφασίσαμε ότι όντως έπρεπε να πάω αφού, προφανώς, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για πολύ κόσμο που δεν ξέρει να μάθει τι είναι τα cupcakes! Μία από τις 'αποστολές' μου εκτός από το να ανοίξουμε το μικρό μας café είναι να μάθουν όλοι τι είναι το cupcake και να τα αγαπήσουν!

Η μέρα της μαγνητοσκόπησης της εκπομπής ήρθε πολύ γρήγορα και πεταχτήκαμε στο στούντιο του Star Channel στην Αθήνα με ένα μεγάλο κουτί cupcakes, μερικά συστατικά και τα παιδιά μαζί.



Περάσαμε πολύ ωραία στην εκπομπή με όλους στην ομάδα. Ήταν πολύ καλοί, ευγενικοί και υπομονετικοί μαζί μας. Η Ντίνα Νικολάου και ο Θανάσης Πάτρας έχουν πολλή πλάκα και μεγάλο ταλέντο. Όλη η εκπομπή γίνεται χωρίς καθόλου πρόβα και απλώς ξεκινούν και δεν ακούς παρά ελάχιστα 'cut!' Προτού το καταλάβω φορούσα το μικρόφωνό μου και ήταν ώρα για το μέρος μου στην επίδειξη του πώς φτιάχνουμε Oreo Cookie Cupcakes. Τόσο είχα τρελλαθεί απ'την αγωνία μου μπας και μπερδευτώ με τα Ελληνικά μου που άφησα τη Ντίνα και τον Θανάση να μιλούν σχεδόν μόνοι τους. Αυτοί όμως ήταν τόσο χαλαροί που με βοήθησαν και εμένα να ηρεμήσω λιγάκι.



Τα παιδιά μας ήταν γλυκά και με στην καλύτερη διαγωγή τους και τα ξενάγησαν στο control room. Κατόπιν επέστρεψαν ίσα-ίσα για να συμμετέχουν στα τελευταία λεπτά της εκπομπής! Τους άρεσε τόσο πολύ! Αρχικά ανησυχούσα λιγάκι γι'αυτό, ιδίως όταν η Ντίνα άρχισε να τους κάνει ερωτήσεις! Ήταν σχεδόν αδύνατο να μη γελάσω στο τέλος, όταν η Ντίνα τα ρώτησε τι άλλα όμορφα φαγητά φτιάχνει η Μαμά; και η Ολίβια είπε φακές. Ήταν μνημειώδης στιγμή, και είναι και αλήθεια: παρόλο που μπορεί να φαίνεται ότι την είχαμε βάλει να το πει, η απάντηση ήταν γνήσια! Τρελαίνεται για φακές! Φανταστείτε να είχε πει 'fishfingers'! (για την ιστορία, τρώμε φακές πάνω-κάτω μια φορά το δεκαήμερο και fish fingers μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις...)








Γενικά είχε πολύ πλάκα και η όλη εμπειρία ήταν πολύ ενδιαφέρουσα τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Ντίνα, το Θανάση, τη Χριστιάννα, τον Γαλάνη και όλους στην ομάδα των Νηστικών Πρακτόρων και στο Star Channel που έγιναν μέρος της μέρας μας. Ανυπομονούμε να σας κεράσουμε cupcakes μόλις ανοίξουμε! Αν εμφανιστούν η Ντίνα ή ο Θανάσης σε καμία 'αποστολή' στη γειτονιά μας, μπορεί να μαγειρέψουμε ξανά νέες λαχταριστές συνταγές cupcakes!





Αν χάσατε την εκπομπή, μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο Star.gr ή φυσικά από εδώ. Σύντομα θα έχουμε link για το βίντεο!

ΥΓ Την ημέρα της εγγραφής της εκπομπής είχαμε επισκέψεις από τη Δανία. Γεια σας Kamilla και Jannie! Ευχαριστούμε για την ευγένειά σας όταν σας παρατήσαμε ολόκληρη την ημέρα! Ελπίζω ότι η δοκιμή των cupcakes μετρίασε την κατάσταση λιγάκι.

14 comments:

  1. Mπράβο Λιζ...πολλά συγχαρητήρια...
    Πάντα τέτοια... ΠΟλύ ευχάριστη έκπληξη.

    Από τις φωτογραφίες φαίνεται πως περάσατε σίγουρα υπέροχα.
    Οι νηστικοί πράκτορες είναι πολύ καλοί. Καιη Ντινα κάνει πολύ ωραίες συνταγές.

    Well done! :)

    ReplyDelete
  2. πρεπει να τα περασατε πολυ ωραια!!!

    ReplyDelete
  3. τα συγχαρητήρια μου !!! μπράβο Λιζ!!!!
    με τις δημιουργίες σου ήταν σίγουρο ότι θα συμβεί κάποια στιγμή !!! περιμένουμε το λίνκ με την εκπομπη!!!

    πολλά φιλιά και πάλι θερμές ευχές!!

    ReplyDelete
  4. Περιμένουμε τα video! Τα oreo είναι τα αγαπημένα μου μπισκότα!

    ReplyDelete
  5. congrats wish you the best!!!with your delicious venture.

    ReplyDelete
  6. Ωωωωωω! Λιζάκι! Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι για σένα!!! Μπράβο! Μπράβο! Φαίνεται ότι περάσατε καλά! Περιμένουμε όλοι να ανοίξεις και να σε χαρούμε live!

    υγ. Περιττό να σου πω ότι ζηλεύω την κουζίνα που βλέπω ολόγυρά σου! Μα τι όμορφη που είναι!!!

    ReplyDelete
  7. Kiki,

    The kitchen set is AMAZING. I really wanted to stuff things in my pockets and run off with them. I just managed to restrain myself. The kids were impressed with Thanassis collection of toys under the counter too!

    ReplyDelete
  8. Αχ τι καλά!
    Πραγματικά χαίρομαι για σένα!
    Εύχομαι και σε άλλα τέτοια και μην μας ξεχάσεις όταν γίνεις διάσημη !!! :))

    ΥΓ: Κουκλιά τα μικρά σου, να τα χαίρεσαι !

    ReplyDelete
  9. Υπέροχα φανταστικά τέλεια... και πολύ γουστάρω που οι bloggers διαπρέπουν στα ελληνικά δρώμενα... Μπράβο Λιζ ησουν πολύ γλυκιά... να μην πω για τα παιδιά και τον κύριο Ζαχόπουλο... Υπέροχοι...

    ReplyDelete
  10. Συγχαρητήρια και πάλι! Να χαίρεσαι την πολύ γλυκειά οικογένεια σου!

    ReplyDelete
  11. Μπράβο liz ήσουν υπέροχη!! Πολλά πολλά συγχαρητήρια!!
    Και εις ανώτερα σου εύχομαι :))
    Φιλιά, καλό Σ/Κ :))

    ReplyDelete
  12. Τα συγχαρητήρια μου! Μπράβο :)

    ReplyDelete
  13. συνήθως το πρωί δεν προλαβαίνω να βλέπω τηλεόραση, αλλά εχθές έπεσα πάνω στη μαγειρική εκπομπή της Ντίνας και η χαρά μου ήταν απερίγραπτη όταν σε είδα, καλά τα πιτσιρίκια σου είναι γλύκες, πιο γλυκά κι από τα περίφημα κεκάκια σου, πάντα επιτυχίες να έχεις

    ReplyDelete
  14. liz i m gonna try them 4 the first time, wish me good luck! Ξετρελαθηκα με την Ολίβια και τις φακές!!! I didnt believe my ears! good luck with everything!

    ReplyDelete