Tuesday, October 6, 2009

Μία πρόκληση

Ιδού λοιπόν. Ο κουνιάδος μου παντρεύεται (δηλ. νυμφεύεται) το Σάββατο. Η μέλλουσα συνυφάδα μου μού ζήτησε λίγο περισσότερο από πριν μια βδομάδα αν θα μπορούσα να ετοιμάσω ένα κέρασμα για τους καλεσμένους. 700 cupcakes!

Είναι ένας μάλλον μεγάλος αριθμός κέικ για να βγουν από μια οικιακή κουζίνα. Το κτήμα που θα γίνει η δεξίωση είναι μακριά. Με τρομάζει λίγο. Παρόλα αυτά είμαι σίγουρη ότι μπορώ να το κάνω. Εδώ θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμα ένας έξτρα καταψύκτης, ένα kitchen-aid και ένα βαν! Κάτι θα σκεφτούμε! (αν η ανάρτηση που θα κάνω κατόπιν εορτής απαιτεί τη χρήση του tag 'αποτυχία' εγώ θα αποσυρθώ οριστικά από την παρασκευή cupcakes.)

Δεν θα είναι πολύ μεγάλα, και μάλλον μόνο σε δύο γεύσεις. Προς το παρόν δεν πρόκειται να δώσω άλλα κλου.

Έχω άλλες ανησυχίες: τι θα φορέσω!

Αυτό, καθώς και το ότι έχουμε επισκέψεις στο σπίτι αυτή την εβδομάδα.

6 comments:

  1. Εύχομαι όλα να πάνε καλά! Φαίνεσαι οργανωμένος άνθρωπος, φυσικά και θα τα καταφέρεις αφού τα cupcakes που φτιάχνεις είναι τέλεια. Είμαι σίγουρη πως στην επόμενη ανάρτηση ο τίτλος θα είναι "επιτυχία"!

    ReplyDelete
  2. Το ίδιο σίγουρη είμαι κι εγώ για τον τίτλο της επόμενης ανάρτησης!
    Καλή επιτυχία και με το καλό ο γάμος!

    ReplyDelete
  3. Καλή επιτυχία, σκέψου θετικά κι όλα θα πάνε καλά.
    Να σας ζήσουν!!!

    ReplyDelete
  4. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις!
    Καλή επιτυχία και πολλές ευχές στο ζευγάρι!

    ReplyDelete
  5. καλή επιτυχία, όλα θα πάνε καλά και η ανάρτηση θα γίνει, και εσύ θα καμαρώνεις που τα κατάφερες. είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις όλα τέλεια

    ReplyDelete
  6. Δεν σε φοβάμαι εσένα, είσαι πολύ οργανωτική και πολύ υπεύθυνη, θα τα καταφέρεις περίφημα, αν και θα κουραστείς βέβαια αρκετά και θα στρεσαριστείς αλλά όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Βέβαια η μελλόνυμφη έπρεπε να σε ειδοποιήσει νωρίτερα αλλα έχει άφεση λόγω στρες του γαμου!!!

    η ώρα η καλή να είναι αγαπημενοι και ευτυχισμένοι!!!

    ReplyDelete