Friday, July 2, 2010

Cupcakes ροδάκινο & ενημέρωση


Είχαμε δύο δύσκολες βδομάδες. Είχαμε βρει ακίνητο για το café. Θα υπογράφαμε τη μίσθωση. Είπαμε στον ιδιοκτήτη ότι έμενε μία λεπτομέρεια για τον τρόπο που θα λύναμε το ζήτημα του απορροφητήρα (ναι...). Έπρεπε να λείψουμε για σαββατοκύριακο, και όταν ο Αλέξης πήγε στο ακίνητο όταν επιστρέψαμε, ανακάλυψε ότι ο ιδιοκτήτης είχε νοικιάσει σε άλλον.

Δεν χρειάζεται να πω ότι απογοητευθήκαμε. Στην αναζήτηση, φτου κι απ'την αρχή. Εκεί που νομίζεις ότι θα προχωρήσεις στο επόμενο βήμα, βρίσκεσαι ακριβώς εκεί από όπου ξεκίνησες.

Εξακολουθούμε να προχωράμε αλλά μερικές φορές είναι σαν να κινούμαστε προς τα πίσω αντί μπροστά.

Αυτή τη βδομάδα έφτιαξα cupcakes με ροδάκινο. Ήταν υπέροχα και οπωσδήποτε θα περιλαμβάνονται στα εποχιακά είδη στο μενού.


Μιλώντας για το μενού. Στήνω το καθημερινό/εβδομαδιαίο μενού του café. Για να ξεχάσω λίγο τα πράγματα που κινούνται πιο σιγά, κάθισα και έφτιαξα μια λίστα με όλες εκείνες τις γεύσεις που δουλεύω καθώς και μερικές ακόμη που σκοπεύω να προσθέσω αλλά όμως δεν έχω εκλεπτύνει ακόμη τη συνταγή μου. Προς έκπληξή μου συνειδητοποίησα ότι η λίστα είναι αρκετά μεγάλη! Μετά έστησα ένα πρόχειρο σχέδιο του εβδομαδιαίου μενού, ποια cupcakes και πόσα θα διαθέτω καθημερινά, ποιες γεύσεις θα εναλλάσσονται η μία την άλλη, καθώς και εποχιακές γεύσεις cupcakes, εκείνα που περιέχουν φρούτα ή λαχανικά εποχής.

Εδώ είμαστε λοιπόν για αυτή την εβδομάδα. Μόλις σήμερα συνειδητοποίησα ότι ο Ιούνιος έφυγε και δεν είχαμε το μηνιαίο μας δώρο. Ήταν ένας μάλλον πολυάσχολος μήνας, το ένα πράγμα μετά το άλλο. Συνεχίστε να μας επισκέπτεστε και σύντομα θα έχουμε ένα δωράκι. Το υπόσχομαι! :-)

Liz Cupcakes

10 comments:

  1. κάθε εμπόδιο σε καλό έλεγε η γιαγιά μου και είχε απόλυτο δίκιο, όλα θα βρουν το δρόμο τους

    ReplyDelete
  2. Γεροί να είσαστε και θα βρείτε καλύτερο μαγαζί! Συμφωνώ με την Γαστεροπλήξ ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό! Με τέτοιο ιδιοκτήτη το μαγαζί δεν θα είχε καλή αύρα!

    Λαχταράω να δοκιμάσω τα καπ κέικς σου Λιζ! Θα ορμίσω στην οθόνη!

    ReplyDelete
  3. λοιπόν πιστεύω ότι θα βρείς το καλύτερο όταν έρθει η ώρα!Τα ροδάκινα τα λατρεύω και είμαι σίγουρη ότι είναι πολύ ωραίο το γλυκάκι σου για τα παιδάκια!

    ReplyDelete
  4. Ελλάδα...είπαμε. Υπομονή και θα βρεθει το καλύτερο! Τα κεκάκια μακάρι να μπορούσα να τα δοκιμάσω!

    ReplyDelete
  5. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται ,αυτό έχω μάθει εγώ όσα χρόνια μου τυχαίνουν διάφορες καταστάσεις, θα βρεθεί κάτι καλύτερο!Φαίνονται υπέροχα τα cupcakes :)
    mar

    ReplyDelete
  6. Σου εύχομαι το επόμενο που θα βρεις να είναι απείρως καλύτερο απο αυτό και μη ξεχνάς τη παροιμία: κάθε εμπόδιο σε καλό! Αχ! και να είχα ενα απο εκείνα με λεμ'ονι, αν είχες μαγαζί κοντά μου θα σου τα είχα εξαφανίσει όλα!

    ReplyDelete
  7. Κάθε εμπόδιο για καλό λένε! να δεις που θα βρείτε μαγαζί και θα είναι τέλειο!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. Συμφωνώ με τις προλαλήσαντες Λιζ... κάθε εμπόδιο σε καλό, μην στενοχωριέσαι καθόλου!!!
    Όλα θα πάνε καλά...

    ReplyDelete
  9. Από ότι φαίνεται μάλλον θα ταλαιπωρηθείς λίγο ακόμα...
    Κουράγιο Λιζ! (το κεκάκι είναι πανέμορφο!)

    ReplyDelete
  10. ..και εγω το ιδιο πιστεύω .. κάθε εμπόδιο για καλό....:) Καλό καλοκαίρι!

    ReplyDelete