Saturday, May 22, 2010

Δώρα & Φράουλες βουτηγμένες σε σοκολάτα


Ήταν μια πολύ φορτωμένη βδομάδα. Πήγαμε παντού και είδαμε πολλά καταστήματα προς ενοικίαση. Πήραμε νέες πληροφορίες από διάφορες υπηρεσίες και φαίνεται ότι, τελικά, μία από τις επιλογές μας ίσως και να είναι κατάλληλη.

Οπότε αυτή τη στιγμή τα πάντα είναι πιθανά. Έχουμε δει κτήρια στις παρυφές της παλαιάς πόλης και άλλα που δεν έχουν καμία σχέση με την παλαιά πόλη.


Μία άλλη σκέψη είναι να ανοίξουμε κάπου στη νέα πόλη και μετά να δούμε μήπως ανοίξουμε και σε δεύτερη τοποθεσία στην παλαιά πόλη, μόνο για διάθεση των cupcakes που θα φτιάχνουμε στην πρώτη τοποθεσία, χωρίς παρασκευαστήριο.


Όπως είπα, τα πάντα είναι πιθανά αυτή τη στιγμή.

Αρκετά μ'αυτό! Πήγα στο CookShop για να βρω κάτι ωραίο για το δωράκι αυτού του μήνα.

Βρήκα πολλά χαριτωμένα πραγματάκια. Μία απίστευτη φόρμα από σιλικόνη για κέικ σε σχήμα κάστρου στην άμμο. Δυστυχώς δεν την πήρα. Αν την αγόραζα, θα μου ήταν αδύνατο να τη δώσω! Τόσο χαριτωμένη ήταν!

Βρήκα αυτά τα υπέροχα stencils για διακόσμηση γλυκών. Πήρα ένα μοτίβο λουλουδιού...


... και ένα άλλο με μπάλλα ποδοσφαίρου. Ίσως φανεί χρήσιμη, αφού πλησιάζει το Μουντιάλ! Οι Έλληνες λατρεύουν το ποδόσφαιρο!


Για να συμμετέχετε αφήστε το σχόλιό σας και πείτε μου Πότε τρώτε γλυκά; Σας αρέσει το γλυκό όταν πάτε για καφέ με τους φίλους σας, μετά το φαγητό, βλέποντας τηλεόραση, αν σας το φέρουν, ή όλα μαζί; Έχετε μέχρι τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας) της Παρασκευής 28 Μαΐου. Ένα σχόλιο ανά συμμετοχή!

Καθώς το σκέφτεστε, πάρτε μία από αυτές τις υπέροχες φράουλες βουτηγμένες σε σοκολάτα.





Liz Cupcakes

22 comments:

  1. Άντε κι έρχεται το καφέ! Κάτι μου λεει πως σύντομα θα έχουμε καλά νέα!
    Δυστυχως, τρώω γλυκά συνέχεια. Είναι και ο λόγος που παχαίνω. Μετά το φαγητό, το θέλω σαν τρελή. Το απόγευμα επίσης. Γενικά, δύσκολα λέω όχι σε γλυκά. Το μόνο καλό, είναι ότι δεν τρώω πολύ παχυντικά (έτοιμες πάστες, τούρτες κλπ). Τρώω γλυκά κουταλιού και χειροποίητα από αυτά που φτιάχνω.

    ReplyDelete
  2. Τι υπέροχες αυτές οι φράουλες! Συγχαρητήρια για το τόσο καλαίσθητο blog σας!
    Μου αρέσει ν α τρώω γλυκά με τον καφέ σε σπίτια φίλων ή στο δικό μου οπότε δοκιμάζουν αυτά που φτιάχνω εγώ.

    ReplyDelete
  3. Εύχομαι γρήγορα να έχετε την καλύτερη λύση!!
    Ευτυχώς ή δυστυχώς εγώ γλυκά σπάνια τρώω,δεν έχω αισθανθεί ποτέ την ανάγκη να έχω εκείνη τη στιγμή γλυκό.Μια φραουλίτσα όμως θα την έτρωγα τώρα.
    Καλημέρα!!

    ReplyDelete
  4. Τι όμορφο μέρος είναι αυτό και τι όμορφες φωτογραφίες!!!
    Μου αρέσουν τα γλυκά αλλά όχι τα έτοιμα. Συνήθως θέλω ένα μικρό γλυκάκι μετά το φαγητό ή το απόγευμα...

    ReplyDelete
  5. Εγω παλι θα μπορουσα να τρωω γλυκα συνεχεια...Αλλα δεν γινεται (ή μηπως γινεται;;;).Συγχαρητηρια!

    ReplyDelete
  6. εύχομαι καλή ευκολία στις αναζητήσεις!
    τα γλυκά τα τιμούμε οικογενειακώς σχεδόν καθημερινά, ο σύζυγος καθημερινά ρωτάει τι γλυκό έχουμε σημερα, όχι τι φαγητό, εκείνος βέβαια έχει τέλειο μεταβολισμό κι είναι οδοντογλυφίδα!!!!! εγώ αντίθετα έχω γίνει σαν τη μπάλα του μουντιάλ!!!κλαψ!!

    ReplyDelete
  7. Έρχεται νομίζω η ώρα που θα απολαύσουμε τις λιχουδιές σας στο όμορφο Ναύπλιο!
    Νομίζω ότι θα μπορούσα να ζήσω τρώγοντας μόνο γλυκά!!! Υπερβολή ε; κι όμως μ΄αρέσουν οι υπερβολές... Απ' όταν παντρεύτηκα φτιάχνω πολύ συχνά γλυκά. Φαγητό μπορεί να μην έχουμε, γλυκό όμως πάντα! Είναι τέλεια όμως τα άτιμα! Μ΄αρέσει όλες τις στιγμές της ζωής μου να τις κάνω πιο γλυκές, πιο σοκολατένιες ίσως... τι λέτε κι εσείς;

    ReplyDelete
  8. Αααααχχχ, θα απαντήσω όλα μαζί...
    Ένα γλυκό είναι πάντα καλοδεχούμενο.Το κακό είναι ότι έχω μάθει κι εγώ να φτιάχνω κάποια μόνη μου και αυτό δεν μου κάνει καλό γιατί εξαφανίζονται πολύ πολύ γρήγορα :-)

    ReplyDelete
  9. Αντε και κοντεύει το μαγαζί... Με το καλό σας εύχομαι!!!
    Για τις φραουλίτσες τι να πω... μας τρέχουν τα σάλια... σλουρπ!!!
    Όσο για τα γλυκά, δυστυχώς για μένα, μπορώ να τρώω συνέχεια... το πρωί, μετά το φαγητό, το απόγευμα, το βράδυ, όλες τις ώρες, μόνη ή με φίλους, δεν με χαλάνε καθόλου... ειδικά σοκολατένια γλυκά, δεν μπορώ να αντισταθώ με τίποταααααααααααα.....

    Καλό μεσημέρι!!!

    ReplyDelete
  10. Καλές δουλειές , positive thinking , οριστικά πλέον ..... περιμένω μια ανάρτηση με το πιο virtual όνειρο που θα δεις για το πεντάμορφο cafe και στην συνέχεια θάρθουμε επίσκεψη για να δούμε κατα πόσο μοιάζει !!!!!!!
    Γλυκά καταναλώνω όλες τις ώρες και όλες τις μέρες , και καμμιά φορά στον ύπνο μου ...
    Τέλειες οι φραουλίτσες ......

    ReplyDelete
  11. Ένα γλυκάκι είναι πάντα καλοδεχούμενο και ευπρόσδεκτο! Δεν μπορώ ποτέ να του αντισταθώ!
    Εύα

    ReplyDelete
  12. Παντού και πάντα! Δυστυχώς!

    ReplyDelete
  13. Ενα βήμα μπροστά λοιπόν!!
    Μπράβο!
    Προτιμώ το γλυκό μετά το φαγητό(αν πρέπει να επιλέξω)!
    Διαφορετικά δεν βάζω περιορισμούς!χα χα

    ReplyDelete
  14. Οι φράουλες είναι ιδανικές για γλυκάκι έκπληξη της στιγμής!
    Το Χειμώνα μετά το φαγητό κάνω σαν τρελή για λίγη σοκολάτα. Το Καλοκαίρι βολεύομαι άνετα με σπιτικά παγωτά και φρούτα πειραγμένα (βλ. φράουλες). Αλλά και με τον καφέ καλό είναι ένα γλυκάκι ή ένα κεκάκι!

    ReplyDelete
  15. καλημέρα , έχω κρατημένω ένα βραβείο για σένα στο blog μου , θάναι χαρά μου νάρθεισ να το παραλάβεις , μόνο που θα ψάξεις λίγο στις γιορτινές αναρτήσεις !!!!

    ReplyDelete
  16. Εύχομαι σύντομα να βρεθεί ο χώρος που θα στεγάσει τα "γλυκά" όνειρα σας.
    Ζωγραφιά οι φραουλίτσες!!!!!!!!
    Γλυκά τρώω συνήθως μετά το φαγητό και κάποιες φορές με το απογευματινό καφεδάκι.Ευτυχώς που προτιμώ τα ελαφριά γλυκά,αλλιώς............

    ReplyDelete
  17. Από εδω κι από κει βρέθηκα κι εγώ η γλυκατζου στο ωραίο σου βλογκ. Εύχομαι με το καλό να βρεθεί η τοποθεσία, το κατάστημα, που θα στεγάσει με μεγάλη επιτυχία την ποικιλία γλυκών. Λiγοι άνθρωποι μπορούν να αντισταθούν στην ζάχαρη, εγώ δεν είμαι από αυτούς. Ο καφές μου πάντα συνοδεύετε με κάτι γλυκό, μπισκότο η κέικ. Το φαγητό μου πάντα τελειώνει με κάτι γλυκό και όταν κάνω δίαιτα τρώω ζελέδες. Καλώς σε βρήκα

    ReplyDelete
  18. Όταν ξυπνάω από το μεσημεριανό μου ύπνο. ΑΠΑΡΙΑΤΗΤΑ.... χαχαχαχαχα

    ReplyDelete
  19. Εύχομαι να έχετε καλά νέα σύντομα!
    Το γλυκό το θέλω σίγουρα μετά το φαγητό! Όλες τις άλλες ώρες δε με νοιάζει, μετά το φαγητό όμως το θέλω οπωσδήποτε!

    ReplyDelete
  20. Λιζάκι με το καλό να τελειώσουν τα βασανά σας. Εγω με τα γλυκά έχω σχέση μεγάλου έρωτα. Οπως πολύ καλά κατάλαβες μ'αρεσει να τα τρώω ανεξαρτήτως ώρας και τόπου !!! Να σου δώσω να καταλάβεις θα πάρω και την μερίδα της Ξανθής που δεν αγαπά τα γλυκά (χιχιχιχιιχι).

    πολύ ωραίο το δωράκι που δίνεις !!!

    φιλια και καλό σ/κ

    ReplyDelete
  21. Σε όλες τισ περιπτώσεις που ανέφερες θέλω γλυκό και σε περισσότερες! Μακάρι όμως να είχα τα δικά σου γλυκάκια. Δυστυχώς δε μένω Ναύπλιο για να τα απολαμβάνω όταν ανοίξεις το cafe σου!
    Sofia

    ReplyDelete
  22. Μου αρέσουν οι φράουλές σου!
    Σε μια συνταγή ανάλογη, είδα τις φράουλες βουτηγμένες στην σοκολάτα, και ύστερα σε ινδοκάρυδο! Νομίζω ότι θα ήταν τέλειο!

    Καλημέρα!!!

    ReplyDelete