Thursday, December 10, 2009

Φωτογραφίες (για όσους διαθέτουν αίσθηση του Μού-μορ)

Πριν από λίγους μήνες όταν ακόμη ψάχναμε για μέρος να μείνουμε στο Ναύπλιο κατεβήκαμε αρκετές φορές αυθημερόν, και μια-δυο φορές μείναμε για δύο νύχτες.

Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις πέσαμε πάνω σ'αυτό στο δρόμο από Κόρινθο προς Ναύπλιο.


Σε περίπτωση που δεν το διακρίνατε, να'το και πιο κοντά:


Τα παιδιά το βρήκαν ιδιαίτερα αστείο. Το ίδιο κι εμείς, τόσο που πήγαμε λίγο πιο σιγά για να περάσει μπροστά και πάλι η αγελάδα και να τη φωτογραφίσει ο Αλέξης.

Μετά από αυτό, και δεν σας κάνω καθόλου πλάκα, αφού ξαναπροσπεράσαμε το αγροτικό και πάλι, μερικές εκατοντάδες μέτρα πιο κάτω στον ίδιο δρόμο, πέσαμε πάνω σ'αυτό το αυτοκίνητο!


Πάλι, αν παρ'ελπίδα δεν το διακρίνατε, να'το και πιο κοντά:


Το οποίο βρήκαμε ακόμη πιο αστείο. Τόσο που για άλλη μια φορά επιβραδύναμε λίγο το αυτοκίνητό μας για να τραβήξουμε τη δική του φωτογραφία.

Ok. Φτάνει πια με τα χαζά αστεία με τα ΜΟΥ. Κάποιοι μπορεί να βιαστούν να πουν 'Μόνο στην Ελλάδα' και ομολογώ ότι μπήκα στον πειρασμό να ονομάσω έτσι την ανάρτηση, αλλά μετά είμαι βέβαιη ότι αν το έκανα, κάποιοι θα μου έλεγαν ότι είχαν δει κάτι παρόμοιο κάπου αλλού!

6 comments:

  1. Χαχαχα! Δεν ξέρω αν γίνονται αυτά μόνο στην Ελλάδα ή και αλλού, ξέρω πάντως πως είναι πολύ αστείο!

    ReplyDelete
  2. Ή μπορεί κάποιος να πει: "Μόνο κάτω απ'τ' αυλάκι", αλλά φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο θα έχει γίνει και πάνω απ'τ'αυλάκι ε? :) :) :)

    ReplyDelete
  3. Χαχα! Πολύ μου-μοριστικό! Χαχα!

    ReplyDelete
  4. Συγνώμη για την ερώτηση, τι το περίεργο έχει το δεύτερο αυτοκίνητο? Μόνο εγώ δεν το βλέπω?

    ReplyDelete
  5. @ΚΑΛΛΙΑ: Η πινακίδα του δεύτερου αυτοκινήτου (ή του πρώτου, όπως το βλέπει κανείς, αφού ήταν πιο μπροστά...) ξεκινάει με τα γράμματα: "ΜΟΟ..."

    Το'πιασες; Στα αγγλικά προφέρεται "Μου", όπως η αγελάδα!

    Αλέξης.

    ReplyDelete