Thursday, October 8, 2009

Αναφορά

Και πάλι ένα ευχαριστώ σε όλους σας για το ενδιαφέρον. Ο κουνιάδος μου συγκινήθηκε με τα σχόλιά σας όταν διάβαζε το μπλογκ νωρίτερα!

Ήθελα να διευκρινίσω ότι στην πραγματικότητα με είχαν ρωτήσει νωρίτερα σχετικά με τα cupcakes για το γάμο τους, αλλά αρχικά φαινόταν ότι το κτήμα δεν επέτρεπε σπιτικά πράγματα για το κέρασμα. Το ζευγάρι είχε απογοητευθεί και ασχολήθηκαν με το να ψάχνουν για άλλες λύσεις, όμως είχαν στενοχωρηθεί που δεν θα ήταν cupcakes. Εν πάσει περιπτώσει, τελικά επρόκειτο περί παρεξήγησης, και αυτός είναι ο λόγος που φτάσαμε τόσο κοντά στην ημερομηνία πριν μάθουμε ότι είχαμε το ΟΚ για τα cupcakes. Έτσι κι αλλιώς δεν θα υπήρχε διαφορά: τα κέικ πρέπει να ετοιμαστούν την τελευταία στιγμή ώστε να είναι φρέσκα και νόστιμα.

Όσο για τη φαγώσιμη χρυσόσκονη, αυτή μπορεί να βρεθεί σε αυτό το μαγαζί ή σε αυτό. Και το ένα και το άλλο στέλνουν στην Ελλάδα.

Αν υπάρχουν άλλες ερωτήσεις ή σας απασχολεί κάτι, αφήστε σχόλιο και θα κάνω ό,τι μπορώ να απαντήσω μετά το γάμο (και μετά που θα περάσει η δράση όλων των παυσίπονων και θα είμαι και πάλι διαυγής!)

Μέχρι στιγμής όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα. Αλλά δεν θα ανεβάσω άλλη ανάρτηση μέχρι τη Δευτέρα! Η δουλειά αρχίζει στ'αλήθεια σήμερα το απόγευμα με τη μέτρηση των υλικών και την προετοιμασία των κουτιών για τη μεταφορά.

Έχω και τους χαρούμενους βοηθούς μου. Τέλος πάντων, δεν είμαι σίγουρη πόσο χαρούμενοι θα είναι μετά. Πρόκειται για τον Αλέξη, τα παιδιά, καλεσμένους και ακόμη και τον πεθερό μου, ο οποίος νομίζει ότι έρχεται απλώς για να μας μεταφέρει στην Αθήνα (το δικό μας αυτοκίνητο θα είναι γεμάτο κουτιά με cupcakes): δεν συνειδητοποιεί σε τι μπελά θέτει εαυτόν!

Αποστολή των παιδιών δεν είναι παρά το να κάνουν ησυχία και να κάνουν στην άκρη :) και ίσως ανατεθεί σε κάποιον άλλο ενήλικα να τα βοηθήσει να επιτύχουν σε αυτήν!

Φιλιά,

Αρχίζω να αγχώνομαι!

3 comments:

  1. όλα θα πάνε καλά, μην αγχώνεσαι το άγχος δεν είναι καλός σύμβουλος, κουράγιο, πολλά φιλάκια

    ReplyDelete
  2. Να ζήσουν οι νεόνυμφοι! Εσύ θα τα καταφέρεις είναι σίγουρο!

    ReplyDelete
  3. Όλα θα πάνε καλά! Με το καλό ο γάμος! Να ζήσουν ευτυχισμένοι!

    ReplyDelete