Wednesday, July 22, 2009

Δουλειά δουλειά δουλειά

Τα πράγματα εδώ κινούνται γρήγορα.

Κανονίσαμε ημερομηνία με το μεταφορέα και αφήνουμε την Αθήνα στις 8 Αυγούστου! Τα σχέδιά μας μπαίνουν σε φάση υλοποίησης!

Φυσικά έχω ανάμικτα αισθήματα. Από τη μία μεριά είμαι πολύ ενθουσιασμένη με την αλλαγή, και από την άλλη στενοχωριέμαι λίγο που αφήνουμε πίσω καλούς φίλους. Παρόλο που είμαι βέβαιη ότι αρκετοί από αυτούς θα είναι τακτικοί επισκέπτες στο νέο σπίτι.

Αυτές τις τελευταίες μέρες πακετάρω κουτιά. Ήδη το νιώθω στη μέση μου. Φυσικά, όταν πακετάρεις έχεις το άλλο πρόβλημα! Πού να βάλεις τα κουτιά; Πράγματα που ήταν σε ράφια και ντουλάπια τώρα είναι πακεταρισμένα και δεν έχουμε ελεύθερο χώρο στο πάτωμα!

Αυτό το σαββατοκύριακο θα κάνουμε ένα μικρό αποχαιρετιστήριο πάρτυ για τα παιδιά και μερικούς από τους φίλους τους. Όταν το είχα πρωτοσκεφτεί μου φάνηκε καλή ιδέα. Ήταν όταν είχαμε πρωτοανακοινώσει στον ΦΖ ότι θα φεύγαμε από την Αθήνα. Σκέφτηκα ότι θα τον αποσπούσε από το γεγονός ότι θα αποχωριστεί τους φίλους του και το σπίτι όπου έχει μεγαλώσει! Τώρα σκέφτομαι «Τι στο καλό σκεφτόμουν;»

Έτσι σήμερα το πρωί πάω στο Jumbo sans παιδιά (έχω εξηγήσει την εναντίωσή μου στο να παίρνει κανείς τα παιδιά για ψώνια, και ισχύει ακόμη περισσότερο όταν πρόκειται για παιχνίδια!). Θα πάρω εκπληξούλες για τα παιχνίδια στο πάρτυ και μπαλόνια κλπ. Μετά θα συμπληρώσω την εικόνα με διάφορα άκρως ακατάλληλα γλυκίσματα και σοκολάτες! Θα μείνουν υπερκινητικά για βδομάδες!

Όσον αφορά το υπόλοιπο φαγητό θα φτιάξω πίτσα και χοτ-ντογκ για τα παιδιά καθώς και ένα κέικ σε στρώσεις (νομίζω το είχα πρωτοδεί στο tastespotting ) και μερικά cupcakes για επιδόρπιο. Μπαίνω στον πειρασμό να γεμίσω το κέικ με παγωτό αντί για κρέμα βουτύρου, αλλά δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει η διακόσμηση που σκοπεύω να κάνω αν καταψυχθεί. Όλα θα αποκαλυφθούν την ερχόμενη εβδομάδα!

Άρα αυτό που απομένει τώρα είναι να ελευθερώσω αρκετό χώρο για τα παιχνίδια, και να διακοσμήσω το σπίτι έτσι ώστε να μη φαίνεται ότι οι τοίχοι είναι απογυμνωμένοι και όχι ακριβώς κάτασπροι! Α ναι, και να καθαρίσω το σπίτι.

Liz

5 comments:

  1. Είναι φυσικό να έχεις ανάμεικτα συναισθήματα, είμαι σίγουρη όμως ότι η χαρά και ο ενθουσιασμός για την νέα σας ζωή θα επικρατήσει... όσον αφορά τις δουλειές σίγουρα θα είσαι κατάκοπη όταν τελειώσετε αλλά και πόσο γεμάτη θα νοιώσεις με τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας!

    ReplyDelete
  2. Πω πω αλλαγές!!!!
    Καλή επιτυχία στο πάρτυ, είμαι σίγουρη ότι θα είναι σούπερ, μια χαρά θα το οργανώσεις και όλοι θα μείνουν ενθουσιασμένοι!!
    Ααααα.... και καλό κουράγιο!!

    ReplyDelete
  3. οπλίσου με πολύ κουράγιο και δύναμη θα τα χρειαστείς.
    αυτό το πάρτυ θα σου μείνει αξέχαστο, θα είναι το πρώτο πάρτυ που θα σκέφτεσαι ότι θα σου αναστατώσουν το σπίτι!!! ή θα σου λερώσουν

    εύχομαι κάθε ευκολία, με το καλό να πάτε στο νέο σας σπιτικό και στην καινούργια σας ζωή, οι αλλαγές πάντα είναι δύσκολες, αλλά αυτή η αλλαγή είναι προς το καλύτερο, οπότε γρήγορα θα συνηθίσεται όλοι σας

    με το καλό να γίνουν όλα και καλό κουράγιο

    ReplyDelete
  4. ότι δε θα σκέφτεσαι ότι θα σου αναστατώσουν το σπίτι εννοώ,

    ReplyDelete
  5. Φαντάζομαι την κούραση και τα ανάμεικτα συναισθήματα που θα έχετε όλοι! Ευτυχώς είναι μια αλαγή ευχάριστη και γεμάτη προοπτικές.
    Εύχομαι το πάρτυ να είναι καταπληκτικό!

    ReplyDelete