Tuesday, July 28, 2009

Επιζήσαμε από το πάρτυ!

Τα παιδιά πέρασαν υπέροχα. Παρόλο που έπρεπε να μείνουμε με κλειστά τα παράθυρα στο διαμέρισμα και τον κλιματισμό στο φουλ! Είχαμε ένα μάλλον καυτό σαββατοκύριακο στην Αθήνα!

Παίξαμε παιχνίδια με βραβεία όπως σαπουνόφουσκες και εκείνα τα πραγματάκια που τα φυσάς και ξετυλίγονται σφυρίζοντας σαν καραμούζες! Τα πιτσιρίκια φαίνονται να ξετρελλαίνονται με αυτά πιο πολύ απ'όλα! Είχαμε και κυνήγι θησαυρού, με βραβείο ένα σωρό σοκολάτες και γλυκίσματα (για περισσότερη υπερκινητικότητα).

Το όλο πάρτυ ήταν απλό πάνω-κάτω, και δεν κουράστηκα ιδιαίτερα. Για φαγητό έφτιαξα ένα ρηχό παστίτσιο το οποίο είχα κόψει σε παιδικές μερίδες, μικρά σάντουιτς με τόνο, αγγουράκια σε sticks και, για συμπλήρωμα, πήραμε και δύο μεγάλες πίτσες για τα μεγαλύτερα παιδιά και τους μεγάλους. Κάνω πολύ καλή πίτσα αλλά αυτή τη φορά απλώς δεν μπορούσα ούτε καν να το διανοηθώ! Για επιδόρπιο έφτιαξα μερικά απλά cupcakes βανίλια με ροζ γλάσσο καθώς και αυτό το κέικ παγωτό με Kit Kat και m&m!

Μέσα είχε ένα απλό κέικ σοκολάτας δύο στρώσεων το οποίο είχα γεμίσει με σπιτικό παγωτό σοκολάτα και το είχα διακοσμήσει με τα Kit Kat και τα m&m. Ήταν αρκετά εντυπωσιακό και συναρπαστικό για τα παιδιά, η δε γεύση ήταν πολύ καλή, αν και πρέπει να παραδεχθώ ότι ήταν σκότωμα δια σοκολάτας! Οπωσδήποτε πρέπει να σερβίρεις μικρά κομμάτια! Πάντως τα Kit Kat βοήθησαν στο να χωριστεί όμορφα.

Αρχίσαμε γύρω στις 6 και μέχρι τις 10 όλα τα μπουμπουκάκια είχαν φύγει και μισή ώρα αργότερα τα δικά μου ήταν μπανιαρισμένα και στο κρεβάτι! Κοιμούνται μια χαρά μετά από ένα εξαντλητικό απόγευμα όπως αυτό! Κι εγώ το ίδιο!!!

Και τώρα, πίσω στο πακετάρισμα. Η αντίστροφη μέτρηση έχει πια αρχίσει!

5 comments:

  1. φαίνεται ότι μικροί μεγάλοι περάσατε τέλεια, το κέικ παγωτού με τις σοκολάτες και τα καραμελάκια έγινε πανέμορφο και εντυπωσιακό,
    καλό κουράγιο για όσα έρχονται

    ReplyDelete
  2. Το κέικ φαίνεται καταπληκτικό! Τι ωραία ιδέα! Καλό πακετάρισμα και καλό κουράγιο!

    ReplyDelete
  3. Είναι σίγουρο ότι περάσατε σούπερ!!
    Τι όμορφο το κέικ!!!
    Καλό πακετάρισμα και πολύ πολύ κουράγιο εύχομαι!!
    Καλό βράδυ!

    ReplyDelete
  4. Καλά με τρελαίνουν αυτές οι ιδέες για τούρτες.. δείχνουν δημιουργικό μυαλό.. Μπράβο για το πάρτι σας.. ήταν ότι έπρεπε για να αποχαιρετήσετε τους αγαπημένους σας... Καλό πακετάρισμα και καλώς να τακτοποιηθείτε στο νέο σπιτικό σας...

    ReplyDelete
  5. Είναι φανερό πως περάσατε ωραία! Καλή συνέχεια τώρα!

    ReplyDelete