Sunday, February 20, 2011

Η επέτειός μας και open-house στο café!

Ήρθε πάλι αυτή η εποχή του χρόνου παρόλο που δεν το συνειδητοποιήσαμε με όλα που συμβαίνουν με το café!

Θυμάστε πέρσυ; Το επετειακό μας μπισκότο για τη 19η επέτειο;


Και το κέικ;



Ναι, πέρσυ ήταν η 19η επέτειός μας και είχα γράψει: «Καλή μας Επέτειο! Η επόμενη είναι το μεγάλο 20! Μήπως πρέπει να ξεκινήσω τις προετοιμασίες από τώρα;»

Χμμ. Τι να πω. Δεν περίμενα ότι η επέτειός μας θα ήταν τόσο κοντά στο άνοιγμα του café! Για να το γιορτάσουμε θα έχουμε open-house στις 26 του μηνός. Θα προσφέρουμε 200 mini cupcakes! Περιμέναμε να είναι έτοιμα τα καθιστικά μας για να κάνουμε τα Μεγάλα Εγκαίνιά μας και υπάρχει μια πιθανότητα τελικά τα έπιπλα να είναι στη θέση τους μέχρι τις 26, όμως, είτε έχουν έρθει είτε όχι, εμείς θα γιορτάσουμε την 20η μας Επέτειο με φίλους και πελάτες!

Ίσως κάποιοι από εσάς να σχεδιάζετε μονοήμερη εκδρομή στο Ναύπλιο και αν ναι, θα χαρούμε να σας δούμε!

Liz Cupcakes

8 comments:

  1. Είναι δυνατόν να την έχω ξεχάσει; Αφού ΕΓΩ κέρδισα τη φόρμα καρδιά! Τι ωραία! Θα κάνετε επίσημα εγκαίναι με την ευκαιρία της επετείου! Χρόνια πολλά και καλά! Μακάρι να μπορούσα να έρθω!!!!

    ReplyDelete
  2. Apo tote pou vrika to blog sas synexos trygyrizei sto myalo mou mia ekdromi sto Nayplio gia na sas episkeyto! Trelainomai gia cupcakes kai exo bei teleytaia sti mageia paraskevis tous! :-)
    Oles sas oi dimiourgies fainontai yperoxes! Ayto to keik parepiptontos fainetai poly deleastiko! Tha ithela poly ti syntagi tou - ektos an einai mystiki!:-)
    Eyxomai ola na sas pane kala kai tou xronou na giortasete tin 21 epeteio!

    ReplyDelete
  3. Παλιότερα είμαστε στο Ναύπλιο πολύ συχνά... πως τα'χουμε καταφέρει τελευταία και δεν μας μένει χρόνος για τίποτα; :(
    Μακάρι να μπορούσα να είμαι εκεί... όπως και να 'χει σας εύχομαι Χρόνια Πολλά, καλά και Ευτυχισμένα!
    Φιλιά...

    ReplyDelete
  4. Εύχομαι Χρόνια Πολλά! Δεν πιστεύω πως θα καταφέρω να έρθω...όμως τις προάλλες πέρασε η αδερφή μου από το μαγαζάκι σας και μου έφερε ένα κουτάκι γεμάτο λαχταριστά cupcakes!!!Μπορεί στο κουτί να γράφετε πως να τα διατηρήσουμε φρέσκα την επόμενη μέρα αλλά ήταν τόσο νόστιμα που δεν έμεινε τίποτα για το επόμενο πρωί! : )

    ReplyDelete
  5. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!
    Μακάρι να μπορούσα να ήμουν εκεί!

    ReplyDelete
  6. Eγω παντως θα ειμαι εκει , στα εγκαινεια και στην επετειο. Διπλη Γιορτή!!!!
    Θα τα πουμε απο κοντα γλυκεια Λιζ.
    φιλια πολλα

    ReplyDelete
  7. Dear Alex and Liz,

    Happy anniversary! I suppose this would be the China wedding, if I am not totally mistaken :) Anyway, may God keep your marriage strong and eternally happy!

    ReplyDelete
  8. Πριν από λίγο ανακάλυψα το μπλογκ σας και ενθουσιάστηκα! Μου αρέσει πολύ η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική. Έχω να πω ότι τα κεϊκάκια σας είναι όμορφα και λαχταριστά! Σας εύχομαι ευτυχισμένη επέτειο και καλές δουλειές στο καφέ :) Όταν έρθουμε στον Ναύπλιο με τον άντρα μου, θα σας επισκεφθούμε οπωσδήποτε...

    ReplyDelete