Tuesday, January 18, 2011

Πρώτες εντυπώσεις


Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια και τις ευχές!

Οι περασμένες δύο εβδομάδες ήταν απίστευτα συναρπαστικές όσο και εξαντλητικές. Γενικά είμαστε ενθουσιασμένοι με το πόσο καλά πήγαν. Την πρώτη Παρασκευή και Σάββατο ο Αλέξης έπρεπε να βρίσκεται στην Αθήνα κι έτσι ήμουν μόνη στο café. Η φίλη μου ήρθε με τα δύο παιδιά της να μας βοηθήσει να φροντίσουμε τα δύο δικά μας. Ήταν δύο μεγάλες ημέρες για μένα. Πονούσα παντού!!!

Κατόπιν, το Σάββατο, η Ολίβια είχε ένα ατύχημα στην παιδική χαρά και έσπασε το χέρι της. Ευτυχώς δεν είναι πολύ σοβαρό και έχει συνηθίσει τον νάρθηκα που έβαλε ο γιατρός.




Παράλληλα με τον ενθουσιασμό του να έχουμε πελάτες, έπρεπε να μάθουμε πολλά πολύ γρήγορα και ακόμη έχουμε δρόμο. Υπάρχουν τόσα που πρέπει να έχεις στο νου. Πολλά μπαλάκια να πετάς και να πιάνεις στον αέρα.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους πελάτες μας που έδειξαν υπομονή όταν μας πήρε λίγο παραπάνω χρόνο να εξυπηρετήσουμε. Επίσης ευχαριστούμε τους φίλους μας, ειδικά εκείνους που βοήθησαν φροντίζοντας τα παιδιά ώστε να μη βαριούνται περνώντας ατέλειωτες ώρες στο café, καθώς επίσης και άλλους που έτρεχαν εδώ κι εκεί για να μας κάνουν εξυπηρετήσεις όταν εμείς δεν μπορούσαμε να φύγουμε, ενώ επίσης μας βοηθούσαν να καταλάβουμε τι στο καλό κάνουμε με τη μηχανή του καφέ!


Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι έχουμε προσθέσει τις ώρες που είμαστε ανοικτά εδώ στο πλάι. Για την ώρα θα κλείνουμε νωρίς Τετάρτες και Κυριακές αλλά είναι πιθανό όταν εγκαταστήσουμε τα καθιστικά μας να μένουμε ανοικτά μέχρι αργά και αυτές τις μέρες.


Έφτιαξα ένα μικρό πύργο από cupcakes για τη βιτρίνα μας και η Betsy από το διεθνούς φήμης blog ‘Cupcakes take the cake’ ανέβασε μία φωτογραφία του. Και πάλι ευχαριστούμε, Betsy!


Είχαμε έναν τετράποδο πελάτη τις προάλλες :Ρ Στάθηκε απ'έξω κοιτώντας με λαχτάρα τη βιτρίνα!



Αυτά για την ώρα. Έχω ένα μικρό κοριτσάκι που χρειάζεται έξτρα αγκαλίτσες.


Liz Cupcakes

9 comments:

  1. Περαστικά στην Ολίβια.Δώσε της πολλές-πολλές έξτρα αγκαλίτσες. Την κούραση την ξεχνάς όταν σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Καλή συνέχεια και κουράγιο.

    ReplyDelete
  2. Λιζ, ελπίζω να στρώσει η κατάσταση και να ζήσεις το όνειρό σου, όπως το έχεις φανταστεί!
    Δώσε στην κουκλίτσα Ολίβια τις ευχές μου για να γίνει γρήγορα καλά!
    Η τελευταία φωτογραφία με την καραμέλα (???) που ακολουθεί τον νόμο της βαρύτητας είναι κορυφαία! Θα ήθελα να σε ρωτήσω, αν μπορώ, να την αναρτήσω στο μπλογκ μου να μου φτιάχνει την διάθεση!!!! (Προφανώς θα πω ότι είναι δική σου!)

    ReplyDelete
  3. Τι ωραίος ενθουσιασμός! Περαστικά στην Ολίβια! Όλα θα γίνουν ακόμα πιο ωραία!

    ReplyDelete
  4. Τι λαχταριστά που φαίνονται!!!! Περαστικά στην μικρή Ολίβια. Όλα να πάνε καλά

    ReplyDelete
  5. Λιζ, πολλά πολλά συγχαρητήρια για το άνοιγμα του μαγαζιού! Εύχομαι καλές δουλειές, όλα να πάνε πρίμα και να έχεις πολλές επιτυχίες με τα cupcakes σου!
    Περαστικά στην κορούλα σου.

    ReplyDelete
  6. Πανέμορφο φαίνεται το μαγαζί! Καλές δουλειές και περαστικά στην κουκλίτσα!

    ReplyDelete
  7. Ολες μου τις ευχές για κάθε επιτυχία !
    Είμαι σίγουρη πως θα πάει πολύ καλά το μαγαζάκι.
    Φιλιά

    ReplyDelete
  8. Καλη αρχη και καλη επιτυχια Λιζ μου.
    Λεω σημερα, αυριο να ερθω απο κοντα να γνωριστουμε και να πιουμε καφεδακι. Τωρα για τα κεκακια, χμ... σιγουρα θα δοκιμασω ενα χωρις θερμιδες χιχι.
    Τα λεμε απο κοντα.
    φιλια πολλα.

    ReplyDelete
  9. Όπως βλέπεις άξιζε τον κόπο όλη αυτή η ταλαιπωρία που περάσατε τους προηγούμενους μήνες...έχω διαβάσει όλα όσα έγραφες σε προηγούμενες αναρτήσεις. τα πήγατε περίφημα και σε λίγο καιρό ούτε που θα νιώθεις την κούραση και το τρέξιμο! Εύχομαι καλές δουλειές και ελπίζω σύντομα να καταφέρω να έρθω μια μονοήμερη εκδρομή μόνο για τα cupcake σου!

    ReplyDelete