Saturday, September 11, 2010

Cupcakes παραλία ― Δώρο


Τις τελευταίες εβδομάδες δεν έψησα πολλά cupcakes. Η ζέστη ήταν τόση και δεν έχουμε κλιματισμό στην κουζίνα του σπιτιού. Αυτά τα έφτιαξα για πλάκα. Τα διακόσμησα με λιχουδιές από το τοπικό καραμελάδικο.




Αυτή την εβδομάδα ξεκινήσαμε να οργανώνουμε τις εργασίες στο café. Ελπίζουμε να αρχίσουμε τη δουλειά νωρίς την ερχόμενη εβδομάδα. Επίσης τα παιδιά θα είναι πίσω στο σχολείο και θα είμαστε σε φθινοπωρινή ρουτίνα και πάλι. Τρεις μήνες σχολικές διακοπές είναι πολύς χρόνος.

Προχθές πετάχτηκα στο Cookshop. Ήθελα να βρω ένα δωράκι. Τώρα που όλοι έχουν επιστρέψει στην κανονικά ζωή με σχολεία και δουλειές είπα θα ήταν ωραίο να έχουμε κάτι να μας ανεβάσει!


Έχω αυτούς τους μύλους αλατοπίπερου στο μάτι από καιρό. Είναι ΤΡΟΜΕΡΟΙ. Σα λαγουδάκια. ΠΟΛΥ χαριτωμένοι.


Αυτό που τους κάνει ακόμη καλύτερους είναι ότι έχουν και μαγνήτη! Μπορούν να τοποθετηθούν στο ψυγείο ή άλλη μεταλλική επιφάνεια στην κουζίνα σας.

Θέλετε να τους αποκτήσετε; Αν ναι, αφήστε το σχόλιό σας λέγοντάς μου πόσο συχνά κερνάτε τον εαυτό σας ή άλλους κάτι για την κουζίνα; Και δεν εννοώ φαγητό ή αλκοόλ :P

Έχετε μέχρι το ερχόμενο Σάββατο τα μεσάνυχτα να αφήσετε το σχόλιό σας.

Liz Cupcakes


29 comments:

  1. Κάνετε πολύ καλή και νόστιμη δουλειά! Εύχομαι το καινούργιο σας μαγαζί να έχει μεγάλη επιτυχία (εγώ πάντως σκοπεύω να το επισκευτώ όταν έρθω στο Ναύπλιο) όταν με το καλό - φυσικά ανοίξετε -! Προσπαθώ να αγοράζω που και που κάτι όμορφο και πρακτικό που βλέπω στην αγορά και να εμπολουτίζω την κουζίνα μου! Καιτα δώρα που προσφέρετε είναι πραγματικά πολύ όμορφα!

    ReplyDelete
  2. Έμενα στο Ναύπλιο για 2,5 χρόνια, πόσο αγαπάω αυτή την πόλη.Το επισκέπτομαι πολύ συχνά καθώς έχω αφήσει εκεί καλούς φίλους. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα έρθω να έχετε ανοίξει. Όποτε βρίσκω κάτι που μου αρέσει, βρίσκω χίλιους δύο λόγους για να το αγοράσω!!!Μου αρέσει να ανανεώνω τα εργαλεία μου... Τα λαγουδάκια είναι γλύκιες!!!

    ReplyDelete
  3. Πολύ γλυκούλια τα κεκάκια σου όπως πάντα...
    Χαίρομαι πολύ που προχωρούν οι εργασίες στο cafe, περιμένουμε με αγωνία!
    Εγώ μένω στον Πόρο και όπως καταλαβαίνεις είμαι πολύ κοντά, μόλις μια ώρα και έρχομαι συχνά για καφέ ή βόλτα...
    Όσο για την ερώτησή σου... πάααρα πολύ συχνά, έχω γεμίσει όλα τα ντουλάπια της κουζίνας, τα δικά μου, της μαμάς μου, της πεθεράς μου, κλπ...
    Οπότε καταλαβαίνεις.
    Καλό Σαββατοκύριακο και Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια, μικρά και μεγάλα, με υγεία!!!

    ReplyDelete
  4. Λοιπον σε διαβαζω ανελοιπως και με το που εμαθα οτι επιτελους βρεθηκε ο χωρος για να στεγασεις το ταλεντο σου, υποσχεθηκα στον εαυτο μου ενα ταξιδι στο Ναυπλιο μεσα στο 2011 ωστε να σε γνωρισω και να δοκιμασω και την τεχνη σου...Με το καλο!

    Λοιπον στο ερωτημα σου:μετα τα βιβλια το δευτερο κατα προτιμηση "κερασμα" σε αγαπημενα προσωπα που αγαπουν την κουζινα τους, ειναι ενα gadgetακι για αυτην...Εχουν να το λενε!

    Φιλια πολλα
    Σοφια

    ReplyDelete
  5. Τις καλύτερες ευχές για το νέο σας ξεκίνημα.
    Σίγουρα όταν έρθω στο Ναύπλιο θα σας επισκεφτώ.
    Όσο για τα δωράκια που δίνετε είναι φανταστικά από καιρό θέλω να πάρω ένα μύλο για τα πιπέρια μου!!!!

    ReplyDelete
  6. Τι όμορφα τα καλοκαιρινά καπκέικς!
    Αχ...πόσο συχνά; Υπερβολικά συχνά, με αποτέλεσμα να μην ξέρω που να τα βάζω. Χαρίζω και σε μένα και σε φίλες μου!
    Περιμένουμε εξελίξεις!

    ReplyDelete
  7. Πολύ συχνά! Τα cupcakes-παραλία είναι πανέμορφα! Όπως επίσης και τα λαγουδάκια-μύλοι! Μακάρι να κερδίσω!

    ReplyDelete
  8. αν για πλάκα φτιάχνεις τόσο όμορφα κεκάκια φαντάζομαι τι φτιάχνεις όταν έχεις κέφια! Λοιπόν εώ δεν μπορώ να αντισταθώ στις φόρμες κέικ, άμα δω κάποια και μου αρέσει θα την πάρω σίγουρα για μένα ή για κάποια φίλη μου!

    ReplyDelete
  9. Στον εαυτό μου αρκετά συχνά ~ αλλά και πάλι όχι όσο θα ήθελα, δεν έχω χώρο πια και παρ' όλα αυτά, δεν θέλω να αποχωριστώ αγαπημένα κουζινικά!

    ReplyDelete
  10. Υπεροχα κεκάκια .. και πολύ χαρούμενα.

    Λοιπόν... τώρα τελευταία με έχει πιάσει μανία και όπου δω κατάστημα με είδη σπιτιού και κουζινικά μπουκάρω μέσα.. όλο και κάτι θα πάρω. Δεν φεύγω με άδεια χέρια.
    Και τώρα θέλω μια ανανέωση στην κουζίνα μου.

    ReplyDelete
  11. Πολύ ωραία τα κεκάκια! Με το καλό να ανοίξει το μαγαζί και καλές δουλειές!!! Τελευταία έχω αρχίσει και αγοράζω διάφορα πραγματάκια!

    ReplyDelete
  12. Αγοραζω πολυ συχνα πραγματα για την κουζινα και εχουνε γεμισει τα ντουλαπια μου.Το cook shop το αγαπω πολυ και πηγαινω συχνα.
    Τα κεκακια τελεια.Ευχομαι οταν ερθω παλι στο Ναυπλιο το καφε να ειναι ετοιμο για να το επισκεφτω.

    ReplyDelete
  13. Πολύ όμορφα τα κεκάκια σου!!!
    Αγοράζω πολύ συχνά πράγματα για την κουζίνα μου με αποτέλεσμα να μην ξέρω που να τα βάλω....

    ReplyDelete
  14. Υπέροχα τα καλοκαιρινά σου κεκάκια και από γεύση φαντάζομαι θα είναι τέλεια. Όσο για τα δωράκια στον εαυτό μου αυτά είναι συνεχόμενα ( σε κάθε έξοδό μου όλο και κάτι θα μου χαρίσω ) το ίδιο όμως κάνει και ο καλός μου ο αντρούλης.Έτσι έχω γεμίσει μικρογκατζετάκια μούρλια.Καλή επιτυχία στο ξεκίνημά σας

    ReplyDelete
  15. Όσο πιο συχνά μπορώ! Μου αρέσουν τα πάντα, και θα προτιμούσα να υπήρχαν περισσότερα μαγαζιά με μεγαλύτερη ποικιλία!
    Τα κεκάκια υπέροχα!
    Καλά τελειώματα!

    ReplyDelete
  16. Τα κεκάκια φαίνονται λαχταριστά και πολύ παιχνιδιάρικα!!
    Άντε με το καλό να ανοίξει το μαγαζί σας στο Ναύπλιο..για να έχουμε και εμείς ένα παραπάνω λόγο για εκδρομή!!!
    Εγώ λοιπόν κερνάω τον εαυτό μου δωράκια για την κουζίνα κάθε φορά που βάζω στο μάτι μια καινούργια συνταγή και δεν έχω τα κατάλληλα εργαλεία για το "πείραμά" μου..

    ReplyDelete
  17. Συχνά πυκνά (περίπου μία φορά τον μήνα) αγοράζω κάτι για την κουζίνα μου με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο! Ευχαριστούμε για τις τόσο όμορφες και λαχταριστές δημιουργίες σουπου μας ανοίγουν την όρεξη !!

    ReplyDelete
  18. polu suxna!!!
    opote mou gualisei kati tsoup vriskw eukairia kai to pairnw!!!
    xaxaxaxaxa

    ReplyDelete
  19. Τέλειο το δώρο! Αν έχεις και μικρή φοιτιτική κουζίνα είναι ότι πρέπει!

    Χθες έφτιαξα τα oreo cookie cupcakes και έγιναν ανάρπαστα! Βέβαια επειδή δεν είχα φορμάκια αναγκάστηκα κ πήρα! Αυτή ήταν η τελευταία αγορά που τα άξιζε τα λεφτά της αν είναι να φτιάχνω τέτοιες λιχουδιές. Το αγαπημένο μου όμως είναι μία σπατουλίτσα με ένα κοριτσάκι στη λαβή! Κέτι τέτοια μικρά και χαζά μας κάνουν να χαμογελάμε :D

    ReplyDelete
  20. αρχικά θα ήθελα να σου πω ότι στα πολύ άμεσα σχέδιά μου είναι ένα ταξίδι στο ναύπλιο και οι απίθανες λιχουδιές σου είναι ένα ισχυρό κίνητρο, μιας και είμαι παθιασμένη με τα γλυκά!!
    επίσης συνεχώς βρίσκομαι στο site του cook shop και κάνω παραγγελίες για μένα, τις φίλες μου, τη μανούλα μου, μιας και είμαι νέα νοικοκυρά και τα θέλω όοοοολα!
    και αυτούς τους υπέροχους μύλους!!!
    σε ευχαριστούμε που μας γλυκαίνεις την κάθε μέρα!!

    ReplyDelete
  21. Καλημέρα απο μια νέα φίλη απο Λιτόχωρο. Χαίρομαι κάθε φορά που σε επισκέπτομαι και βλέπω τα ευφάνταστα κεκάκια σου! Χρυσοχέρα! Όσο για δώρα...στον εαυτό μου κάνω αρκετά δώρα για την κουζίνα, αλλά σε φίλους συνήθως κάνω δώρα απο την κουζίνα μου!
    καλή επιτυχία στη νέα αρχή που κάνεις!

    ReplyDelete
  22. Καλημέρα από την όμορφη Καβάλα!!!!!
    Αν και είμαστε μακριά και είναι δύσκολο να γευτώ από κοντά τα πανέμορφα και φαντάζομαι πεντανόστιμα κεκάκια,εύχομαι τα καλύτερα για το καινούργιο ξεκίνημα σου!!!!!
    Δωράκια σε μένα κάνω συχνά και μου αρέσει να χαρίζω και σε φίλες δωράκια για την κουζίνα.
    Όσο για το δικό σου δώρο.....απίθανο!!!!!

    ReplyDelete
  23. γεια κι από μένα :)
    είναι πραγματικά υπέροχα... τρελαίνομαι με κάτι τέτοια! Σας διαβάζω τακτικά κάνοντας διάλειμμα από τη δουλειά και αφήνω το μυαλό μου να ταξιδέψει σε πολύχρωμες χώρες με κεκάκια και ομπρελίτσες... Δεν ξέρω αν το είχες δει ποτέ έτσι, αλλά για μένα τουλάχιστον είστε μια πολύ όμορφη διέξοδος! Και φυσικά και μια αφορμή για να επισκεφτούμε ξανά το όμορφο Ναύπλιο :)
    Όσο για δωράκια και gadgetakia είμαι πρώτη! Έχω γεμίσει την κουζίνα, τη δική μου, της μαμάς, φίλων :))) Μέχρι και ξύστρα κεραμικών εστιών σε σχήμα αυγού έχω πάρει... Αλλά τι να κάνω αφού είναι υπέροχα!
    Καλή νέα αρχή και φιλιά!

    ReplyDelete
  24. Καλη επίτυχια στο καινουργιο ξέκινημα!
    Μου αρέσουν πολυ τα gadgets αλλα δεν περνω συχνα.Ωραια ευκαιρια ειναι αυτη με το κουιζ για να σου γράψω .Περνάω απο το cupcakes αρκετά συχνά για να δω ποτε θα ανοίξει τις πορτες!!

    ReplyDelete
  25. Liz τέλεια τα cupcakes σου για ακόμα μια φορά!!Συνήθως Σεπτέμβριο πάω πάντα ένα ΣΚ Ναύπλιο, αλλά τώρα δεν προλαβαίνω, κρίμα γιατί ήθελα να σε γνωρίσω!!Για τα δωράκια πάντως κάνω πολύ συχνά στο εαυτό μου gadgetakia, σκεύη, εργαλεία κτλ!! Δεν μπορώ να αντισταθώ!!

    ReplyDelete
  26. Eυχές για το νέο σας ξεκίνημα.
    Σίγουρα όταν έρθω στο Ναύπλιο θα σας επισκεφτώ.
    Αρκετες ειναι οι φορες που αγοραζω κατι για την κουζινα μου , πολυ συχνες θα ελεγα!

    ReplyDelete
  27. Πολλές ευχές Λιζ!!!
    Επειδή η κουζίνα αποτελεί κομμάτι της "ζωής" μου θέλω να αγοράζω συνέχεια!!Αλλά επίσης και ότανθέλω να κάνω δώρο σε φίλες η πρώτη σκέψη κάτι για την κουζίνα!
    Σίγουρα θα έρθω να δοκιμάσω τις δημιουργίες σου,μιας και έρχομαι πολύ συχνά στο Ναύπλιο!!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  28. Γειά σου Liz! Good luck για το νέο ξεκίνημα!
    Κάνω πολλά δωράκια στη μαμά μου για την κουζίνα, τα τελευταία που της πήρα ήταν ένα Apple Pocket Pie Mold και ένα Cake pan για χριστουγεννιάτικο χωριό από εδώ --> http://www.williams-sonoma.com/ Ήταν πολύ όμορφα και ό,τι έφτιαξε φαινόταν υπέροχο!
    Για μένα παίρνω διάφορα καλούδια, τα τελευταία ήταν ένας mini τρίφτης (πρέπει να προσέξω να μην κόψω κανένα δάχτυλο!) και μια μικρή ξύλινη τσιμπήδα για να βγάζεις τα τοστ και τα ψωμάκια από την τοστιέρα χωρίς να την χαράζεις... Όποτε βρω ευκαιρία παίρνω κάτι περίεργο αλλά γλυκούλι που δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιήσω τελικά πολλές φορές.

    Τα cupcakes σου είναι φανταστικά! Keep up the great work! :)

    ReplyDelete
  29. Πωπωπωπωπω τι παραλιοκαπκεϊκς είναι αυτά, μου τρέχουν τα σάλια!
    Θέλωωωωωωωω!!
    Μιας και είναι αύριο η γιορτή μου και επειδή (δυστυχώς) εδώ Γλυφάδα δεν έχω βρει ένα μαγαζί της προκοπής να κάνει cupcakes, αν μπορείς βάλε αύριο 24/09 μια αγαπημένη σου φωτό με ένα απίστευτο cupcake έτσι να το φάω έστω και ψηφιακά :P
    Mυρτώ
    Γεια στα χέρια σου και πάντα με υγεία, φαντασία και νοστιμιά!!

    ReplyDelete