Friday, June 4, 2010

Γαμήλια cupcakes


Πριν δύο βδομάδες μου τηλεφώνησε η Μυρτώ. Μαζί με την αδελφή της, την Ειρήνη, έχουν ένα παλιομοδίτικο κουρείο στο Ναύπλιο. Κουρεύουν τους άντρες στο σπίτι μας. Η Μυρτώ βρισκόταν στη μέση των ετοιμασιών του γάμου της και ήθελε μερικά cupcakes για το πάρτυ που θα γινόταν για στενούς φίλους στην παραλία μετά το γάμο.

Αν έχετε ποτέ βρεθεί στην Καραθώνα θα ξέρετε ότι είναι ένας πανέμορφος κόλπος με βουνά ολόγυρα. Είναι συναρπαστικό να φτιάχνεις cupcakes για γάμο στην παραλία! Πετάχτηκα από το κουρείο και μιλήσαμε λίγο για γεύσεις και αριθμούς. Η Μυρτώ είναι πολύ χαλαρή και ενέκρινε κάθε πρόταση!


Αποφασίσαμε να πάμε για τριπλή σοκολάτα και βανίλια με γέμιση φράουλας.



Έτσι, το Σάββατο βράδυ περάσαμε από το πάρτυ. Υποτίθεται ότι απλώς θα παίρναμε μερικές φωτογραφίες, όμως τελικά μείναμε αρκετά. Είχαν κεριά και κηροπήγια παντού και άνθη βουκαμβίλιας. Ο καιρός επίσης ήταν τέλειος. Δροσερός αλλά χωρίς κρύο, και μετά από λίγη ώρα βγήκε και το φεγγάρι πίσω από το βουνό. Ξάστερη νύχτα, χωρίς το παραμικρό σύννεφο στον ουρανό.



Πιστεύω ότι είναι φανταστικός τρόπος να γίνει ένας γάμος. Η τοποθεσία και η ατμόσφαιρα υπέροχα. Μπορείς να το κάνεις όσο περίπλοκο ή απλό θέλεις. Στα παιδιά άρεσε πολύ που έβαλαν τα πεδιλάκια τους (ή που τα έβγαλαν, μετά από περίπου 5 λεπτά).



Συγχαρητήρια, Γιώργο και Μυρτώ!




Liz Cupcakes

9 comments:

  1. Τα έφτιαξες ως συνήθως ωραιότατα και λαχταριστά! Να ζήσουν οι νεόνυμφοι με υγεία κ χαρά. Είχαν πολύ καλή ιδέα και πολύ πιο οικονομική από τις παραδοσιακές δεξιώσεις.

    Εγώ τον χειμώνα τον περνώ στην καραϊβική βλέποντας τέτοιους απλούς γάμους πολύ συχνά.
    Πολλές φορές 2-3 την εβδομάδα, συνήθως είναι Β. Ευρωπαίοι και συγκεκριμένα πολλοί Άγγλοι, Σκωτσέζοι, Ολλανδοί, Φιλανδοί... Καλό Σ/Κ

    ReplyDelete
  2. τέλεια έγιναν τα κεκάκια, πάντα ευτυχισμένοι οι νεόνυμφοι κι εσύ πάντα γερή, δημιουργική κι ευδιάθετη να αναλαμβάνεις πολλές-πολλές παραγγελίες
    φιλάκια, καλό Σαββατοκύριακο

    ReplyDelete
  3. Μπράβο Λιζ! Μπράβο για τα κεκάκια, την εμφάνιση, το στάιλιγκ για όλα!
    Να ζήσουν τα παιδιά! Να είναι ευτυχισμένα!

    Είχα καιρό να μπω το μπλογκ σου (έλειπα) και μου φάνηκε τόσο όμορφο που θέλω να στο πω!

    ReplyDelete
  4. Πολύ ωραία τα γαμήλια cupcakes Λιζ...
    Απλά υπέροχα!

    Οπως και ο γάμος και το σκηνικό του. Απλός λιτός και τόσο όμορφος.
    Πάντα να γλυκαίνεις τις ομορφες στιγμές τους :)

    ReplyDelete
  5. Αχ τι καλά! Κεκάκια για γάμο! Μπράβο Λιζ και μπράβο στα παιδιά! Να ζήσουν! Πολύ όμορφες φωτό τράβηξες με τα κέικ! Φαντάζομαι τη νοστιμιά τους!

    ReplyDelete
  6. Συγχαρητήρια Λιζ!!! Άντε να ανοίξουν οι δουλειές σιγά σιγά! Είναι πανέμορφα τα cupcakes και είναι τέλεια και η παρουσίαση πάνω στο stand. Ένα κομμάτι ειναι ή πολλά πιο μικρά το ένα πάνω στο άλλο? Εχω λαχταρήσει πάρτι και αμμουδιές!

    ReplyDelete
  7. Πολύ όμορφα τα κεκάκια και η παρουσίαση! Να ζήσουν οι νεόνυμφοι!

    ReplyDelete
  8. Ζωγράφισες για άλλη μια φορά Liz! Αλήθεια τι μέγεθος είναι οι θήκες των cupcakes; Μάλλον δεν είναι το μέγεθος που βρίσκουμε στο σούπερ μάρκετ. Πάντως φαίνονται πολύ λαχταριστά και χορταστικά!!!
    Φιλιά

    ReplyDelete
  9. Είναι απλώς υπέροχα!!!! Πώς θα γίνει να μου στείλεις μερικά για το Σεπτέμβρη στη Ρόδο;;;;;;;;;;;;;;;;

    Φιλιά!

    ReplyDelete