Monday, March 7, 2011

Επετειακό «κέικ» & Open Cupcake!


Μιας και βρισκόμαστε συνεχώς γύρω από κέικ αυτές τις μέρες δεν είχα και ιδιαίτερη όρεξη για κέικ για την επέτειό μας. Δεν σας κρύβω ότι είμαι πολύ κουρασμένη.

Μπροστά μας είχαμε ένα γεμάτο σαββατοκύριακο κι έτσι είπα να φτιάξω κάτι νόστιμο για τους δυο μας να τσιμπήσουμε όσο ήμασταν στο café.


Τελικά έφτιαξα cheesecake brownie. Σε σχήμα καρδιάς, με στρώσεις από φρέσκιες φράουλες και σως σοκολάτας & φράουλας. Ήταν ό,τι έπρεπε. Ο συνδυασμός σοκολάτας και φράουλας είναι καταπληκτικός.


Το Σάββατο είδαμε με ικανοποίηση (αν και με μια δόση απογοήτευσης) τα έπιπλά μας που έφτασαν μόλις 5 λεπτά πριν ήταν ώρα να δώσουμε τα 200 δωρεάν mini cupcakes! Τα ξε-αμπαλάραμε όσο γρήγορα γινόταν και ξεφορτωθήκαμε τις συσκευασίες. Οι μεταφορείς έφεραν μόνο τα καπάκια των τραπεζιών χωρίς τα πόδια!!! (τα οποία τελικά παραδόθηκαν την περασμένη Τετάρτη, 4 ολόκληρες ημέρες μετά...)


Το Open Cupcake πήγε πολύ καλά! Ευχαριστούμε όλες και όλους που ήρθαν. Ειδικά όσους ήρθαν από Αθήνα για cupcakes :D Η βιτρίνα άδειαζε γρήγορα και έτσι έψηνα όλο το απόγευμα.

Ήταν κουραστική μέρα. Τα καημένα τα παιδιά εξουθενώθηκαν, παρόλο που ήταν ενθουσιασμένα με την όλη κατάσταση. Ή ίσως απλώς να είχαν ενθουσιαστεί με τα μπαλόνια ηλίου που είχαμε! Πέσαμε για ύπνο μετά τα μεσάνυχτα και το πρωί έπρεπε πάλι να είμαι όρθια από τις 7 και για όλη την ημέρα να βρίσκομαι στα πόδια μου τα οποία ακόμη δεν με έχουν συγχωρέσει για αυτή την ιστορία με το café.

Βρισκόμαστε στο τέλος ενός ακόμη εορταστικού τριήμερου. Η πόλη γέμισε κόσμο. Ο καιρός βελτιώθηκε μια σταλίτσα χθες και προχθές, με τον ήλιο να σκάει μύτη πού και πού.

Μέχρι το τέλος Μαρτίου έχουμε διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά μέχρι 12 ετών. Στο τέλος θα επιλέξουμε τη νικήτρια συμμετοχή που θα λάβει 12 cupcakes. Οποιοδήποτε παιδάκι μέχρι αυτήν την ηλικία μπορεί να συμμετέχει.


Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο PDF, να το χρωματίσετε και να μας το επιστρέψετε ταχυδρομικώς (ή απλώς σκανάρετέ το και στείλτε το με email)! Εννοείται ότι, αν κερδίσετε, θα πρέπει να μπορείτε να περάσετε από το Ναύπλιο για να πάρετε το βραβείο!

Liz Cupcakes

7 comments:

  1. Έξυπνη ιδέα να γιορτάζεις δυο επετείους μαζί.
    Λαχταριστή η φωτογραφία σου. Φαντάζομαι την πραγματικότητα.
    Κουράγιο και υπομονή γιατί από εδώ και μπρος που θα φτιάξει ο καιρός θα έχεις πολύ κούραση.Τελικά τi έγιναν τα 200 cupcakes; Σίγουρα θα έγιναν ανάρπαστα.
    Υ.Γ ακόμη δεν έβγαλες την λεκτική επαλήθευση;

    ReplyDelete
  2. Να ζήσετε! Υπέροχο φαίνεται το γλυκάκι που ετοίμασες για την επέτειό σας! Καλή εβδομάδα!

    ReplyDelete
  3. Πολύ όμορφο το γλυκό! Η κούραση σου ελπίζω να λιγοστεύει με την επιτυχία του μαγαζιού!
    Να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

    ReplyDelete
  4. Λιζάκι έγινες διάσημη και μας ξέχασες. Σε είδα στις ΄΄γλυκιές ιστορίες΄΄. Να είσαι καλά.

    ReplyDelete
  5. ma ti teleios diagwnismos einai aytos?to typwnw twra amesws kai to dinw sthn mikrh moy!einai mikroyla akoma alla nomizw tha balei ta dynata ths!!1den peirazei an den prolavoyme thn hmeromhnia gia ton diagwnismo..tha sas to steilw etsi ki alliws kai as mhn lavoyme meros!

    ReplyDelete
  6. Εντελως τυχαια σας βρηκα!!!ποσο χαρηκα που κανετε τοσο υπεροχα δωρακια για σας και μας!!και λεω δωρακια γιατι το να φτιαχνεις τοσο ομορφα γλυκακια ειναι μονο απο αγαπη και ευχαριστηση!ευχαριστω που μου δωσατε εμπνευση!καλη συνεχεια με πολυ αγαπη!

    ReplyDelete
  7. Προσπαθησα να σας ξαναγραψω αλλα ειμαι λιγο αρχαρια με την τεχνολογια!λοιπον για να ειμαι ειλικρινης σας βρηκα κατα τυχη και ειμαι πολυ χαρουμενη!να στε καλα που κανετε ολα αυτα!φαινετε πως ολα αυτα γινονται με αγαπη και χαρα!να ειστε καλα και να συνεχισεται!

    ReplyDelete