Thursday, October 28, 2010

Ψητά ντόνατς


Την περασμένη εβδομάδα το LIDL είχε σε προσφορά φόρμες ψησίματος και άλλα είδη μαγειρικής. Πήγα από κει και, μεταξύ άλλων, πήρα δύο φόρμες για μίνι ντόνατς. Γρήγορα άρχισα να ψάχνω συνταγές στο google.



Οι φόρμες συμπεριφέρθηκαν καλά και τα ντόνατς ήταν λαχταριστά. Εντάξει, δεν είναι ακριβώς σαν τα τηγανητά... αλλά η γεύση ήταν πολύ καλή και, κατά τη γνώμη μου, κάνουν την ίδια ζημιά στις αρτηρίες σας με αυτά :) Συν... με αυτά... δεν χρειάζεται να περιμένετε για τη μαγιά να κάνει τα μαγικά της.

Μπορείτε να βρείτε τη συνταγή που χρησιμοποίησα εδώ.

Liz Cupcakes

8 comments:

  1. Έτρεχα, βλέπω έφτασα πρώτη, οπότε παίρνω όσα λαχταρώ η γαστερόπληξ!!!!
    πως να αντισταθούμε στα άτιμα, είναι σκέτος πειρασμός,

    τον τελευταιο καιρό δεν προλαβαίνω να περάσω από όλα τα blogs, οπότε έστω κι αργά διάβασα πως επιτέλους βρέθηκε ο πολυπόθητος επαγγελματικός χώρος και όλα μπήκαν σε σειρά, εύχομαι όλα να κυλήσουν γρήγορα κι ομαλά από εδώ και μπρος και γρήγορα να κεραστούμε γλυκάκια από τα χεράκια σου

    ReplyDelete
  2. Μου αρέσει που είναι ψητά!!! Καλό ΣΚ

    ReplyDelete
  3. Είχα αγοράσει την συγκεκριμένη φόρμα από το Lidl πέρυσι προχτές την αγόρασε και η κολλητή μου και σκεφτόμασταν πως να φτιάξουμε ψητά ντόνατς και που θα βρούμε καμιά καλή συνταγή...εεε είσαι τέλεια μας έβγαλες από τον κόπο χιχιχ ...στην συγκεκριμένη φόρμα μέχρι σήμερα είχα φτιάξει μόνο μικρά στρογγυλά κεκάκια γλασαρισμένα με σοκολάτα ...Να είσαι καλά, φιλιά!

    ReplyDelete
  4. Αντε να δω πότε θα βρω χρονο να δοκιμάσω κι εγώ τη φορμα που πηρα!

    ReplyDelete
  5. Γειά σου, τα ντόνατς είναι τα αγαπημένα μου!!
    φιλάκια!!

    ReplyDelete
  6. Θέλω θέλω θέλωωωωωωωωωωω κι έχω καιρό να φτιάξω
    Καλό σου βράδυ

    ReplyDelete
  7. Συγχαρητήρια για το πανέμορφο και γλυκό blog σου! Καλή συνέχεια και δύναμη για το μαγαζί στο Ναύπλιο, το οποίο, όταν με το καλό είναι έτοιμο, θα επισκεφτούμε!
    Καλές και πολλές δημιουργίες!
    Artemis

    ReplyDelete
  8. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ BLOGS ΑΛΛΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ...ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Κ ΙΕΓΩ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΤΩΝ DONUTS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΕΔΕΙΞΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΣ!!!

    ReplyDelete