Tuesday, January 31, 2012

Ένας χρόνος!


Στις 31 Δεκεμβρίου γιορτάσαμε έναν ολόκληρο χρόνο από τότε που ανοίξαμε! Όλες και όλοι εσείς βέβαια που μας παρακολουθείτε στο blog γνωρίζετε ότι βρισκόμασταν στα σχέδια από τα τέλη του 2008 και γράφαμε στο blog από τις αρχές του 2009.


Μας πήρε άλλον έναν ολόκληρο μήνα για να γράψουμε εδώ, όμως τα καταφέραμε: Θα θέλαμε να πούμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όλους μας τους πελάτες καθώς επίσης και όσες & όσους δεν είχαν την ευκαιρία να μας επισκεφθούν, που όμως μας υποστηρίζουν όλο αυτό το διάστημα! Ξέρετε εσείς ποιοι είστε :) Εννοείται ότι δεν θα τα καταφέρναμε χωρίς τη συνεχή υποστήριξη των οικογενειών μας. Τη δείχνουν με κάθε τρόπο.

Αυτή η πρώτη χρονιά ήταν γεμάτη συγκινήσεις, και παρόλο που όταν ανοίξαμε τα σύννεφα της κρίσης είχαν ήδη πυκνώσει, δεν γνωρίζαμε πόσο άσχημα θα πήγαιναν τα πράγματα για την οικονομία. Είναι πολλά εκείνα που δεν γνωρίζαμε όταν ανοίξαμε. Μάθαμε πολλά από τότε. Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε σε πιο δύσκολη εποχή κι όμως είμαστε ακόμη εδώ, άρα μάλλον κάτι κάνουμε καλά. Αυτό είναι ευχάριστο.


Θα μπορούσα να χαρακτηρίσω την περασμένη χρονιά ως εξουθενωτική, γεμάτη ανησυχίες και πιέσεις, με προκλήσεις που δοκιμάζουν τα νεύρα. Θα ήταν όλα αλήθεια και όμως θα μπορούσα επίσης να την περιγράψω ως συναρπαστική, χρονιά που σε γεμίζει, γεμάτη πλάκα και ικανοποίηση. Ίσως απλώς να πρέπει να πω ότι ήταν μια χρονιά σκληρής δουλειάς που όμως άξιζε τον κόπο.


Δεν θα αρνηθώ ότι ήταν σκληρή και για τα παιδιά. Τους ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να συνηθίσουν τη νέα μας ρουτίνα˙ τώρα πια όμως, αν και βαριούνται πού και πού, τους αρέσει πολύ το ότι έχουμε το μαγαζί μας με cupcakes και ανυπομονούν να μεγαλώσουν αρκετά για να βοηθούν (εκτός από το να γκαρίζουν 'CU•STO•MERS' καθώς μπαίνει κάποιος και επίσης να αυτοδιορίζονται παρατηρητές που χαιρετούν με ευλαβική συνέπεια τα τοπικά τρενάκια για να προσελκύσουν την προσοχή των επιβατών, πράγματα τα οποία κάνουν ήδη...).


Για το 2012 θέλουμε να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε την πελατειακή μας βάση. Σας ακούμε προσεκτικά όταν μας λέτε να ανοίξουμε στην Αθήνα και αναζητούμε τρόπο ώστε να μπορείτε να έχετε τα cupcakes σας αν δεν μπορείτε να φτάσετε σ'εμάς. Από τα μεγαλύτερα μαθήματα του 2011 ήταν η υπομονή. Πολλή υπομονή!

Και πάλι ευχαριστούμε!

Liz Cupcakes