Thursday, March 31, 2011

In the press

Ζητώ συγνώμη που εγκαταλείψαμε το blog για τόσο καιρό. Είμαστε πάρα πολύ απασχολημένοι. Το οποίο είναι καλό, μόνο που στ'αλήθεια μου λείπει που δεν γράφω στο blog τόσο συχνά και που δεν προφταίνω να διαβάζω τα blogs των άλλων :(


Την προηγούμενη του OPEN CUPCAKE μας επισκέφθηκε η Νένα Δημητρίου και η Έφη Παρούτσα από την «Καθημερινή» και τις «Γλυκές Ιστορίες» του Στέλιου Παρλιάρου.


Όλο το πρωί φωτογραφίσαμε το café, τα cupcakes και εμάς :o





Το τεύχος του Μαρτίου βγήκε πριν δύο Δευτέρες στην Αθήνα και λάβαμε το δικό μας αντίγραφο την περασμένη εβδομάδα.




Και πάλι ευχαριστούμε Νένα που κατέβηκες και έγραψες για μας. Περάσαμε πολύ όμορφα!



Αυτό το μήνα επίσης μας ανέφερε το Περιοδικό Glamour. Στην 'ατζέντα'. Ευχαριστούμε Δανάη!


Επίσης μας ανέφερε το τεύχος Φεβρουαρίου του Cosmopolitan, για το οποίο δεν γνωρίζαμε μέχρι που οι πελάτες μας επέμεναν ότι μας είχαν δει στο Cosmo. Ο Αλέξης πετάχτηκε να το αγοράσει και μας βρήκαμε στη σελίδα του Cosmoscope. Ένα ευχαριστώ σε όποια/όποιον αποφάσισε να μας περιλάβει και εκεί :)


Έχουμε ακόμη τόσα να κάνουμε στο café για να το φέρουμε εκεί που θέλουμε. Καταλαβαίνουμε ότι απαιτείται χρόνος˙ κι όμως μερικές φορές έχουμε την αίσθηση ότι δεν υπάρχουν αρκετές ώρες στη μέρα! Ένα πράγμα τη φορά, λέω στον εαυτό μου συνεχώς.

Liz Cupcakes

Monday, March 7, 2011

Επετειακό «κέικ» & Open Cupcake!


Μιας και βρισκόμαστε συνεχώς γύρω από κέικ αυτές τις μέρες δεν είχα και ιδιαίτερη όρεξη για κέικ για την επέτειό μας. Δεν σας κρύβω ότι είμαι πολύ κουρασμένη.

Μπροστά μας είχαμε ένα γεμάτο σαββατοκύριακο κι έτσι είπα να φτιάξω κάτι νόστιμο για τους δυο μας να τσιμπήσουμε όσο ήμασταν στο café.


Τελικά έφτιαξα cheesecake brownie. Σε σχήμα καρδιάς, με στρώσεις από φρέσκιες φράουλες και σως σοκολάτας & φράουλας. Ήταν ό,τι έπρεπε. Ο συνδυασμός σοκολάτας και φράουλας είναι καταπληκτικός.


Το Σάββατο είδαμε με ικανοποίηση (αν και με μια δόση απογοήτευσης) τα έπιπλά μας που έφτασαν μόλις 5 λεπτά πριν ήταν ώρα να δώσουμε τα 200 δωρεάν mini cupcakes! Τα ξε-αμπαλάραμε όσο γρήγορα γινόταν και ξεφορτωθήκαμε τις συσκευασίες. Οι μεταφορείς έφεραν μόνο τα καπάκια των τραπεζιών χωρίς τα πόδια!!! (τα οποία τελικά παραδόθηκαν την περασμένη Τετάρτη, 4 ολόκληρες ημέρες μετά...)


Το Open Cupcake πήγε πολύ καλά! Ευχαριστούμε όλες και όλους που ήρθαν. Ειδικά όσους ήρθαν από Αθήνα για cupcakes :D Η βιτρίνα άδειαζε γρήγορα και έτσι έψηνα όλο το απόγευμα.

Ήταν κουραστική μέρα. Τα καημένα τα παιδιά εξουθενώθηκαν, παρόλο που ήταν ενθουσιασμένα με την όλη κατάσταση. Ή ίσως απλώς να είχαν ενθουσιαστεί με τα μπαλόνια ηλίου που είχαμε! Πέσαμε για ύπνο μετά τα μεσάνυχτα και το πρωί έπρεπε πάλι να είμαι όρθια από τις 7 και για όλη την ημέρα να βρίσκομαι στα πόδια μου τα οποία ακόμη δεν με έχουν συγχωρέσει για αυτή την ιστορία με το café.

Βρισκόμαστε στο τέλος ενός ακόμη εορταστικού τριήμερου. Η πόλη γέμισε κόσμο. Ο καιρός βελτιώθηκε μια σταλίτσα χθες και προχθές, με τον ήλιο να σκάει μύτη πού και πού.

Μέχρι το τέλος Μαρτίου έχουμε διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά μέχρι 12 ετών. Στο τέλος θα επιλέξουμε τη νικήτρια συμμετοχή που θα λάβει 12 cupcakes. Οποιοδήποτε παιδάκι μέχρι αυτήν την ηλικία μπορεί να συμμετέχει.


Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο PDF, να το χρωματίσετε και να μας το επιστρέψετε ταχυδρομικώς (ή απλώς σκανάρετέ το και στείλτε το με email)! Εννοείται ότι, αν κερδίσετε, θα πρέπει να μπορείτε να περάσετε από το Ναύπλιο για να πάρετε το βραβείο!

Liz Cupcakes