Tuesday, August 24, 2010

Cheesecakes!


Επιστρέψαμε κι αν σας έχουμε νέα!

Πρώτα απ'όλα, τι ζέστη ήταν αυτή; Καθόλου καλή για ψήσιμο cupcakes, αυτό να λέγεται. Είναι αδύνατο να μη λιώσει η βουτυρόκρεμα στους σχεδόν 40 βαθμούς χωρίς κλιματισμό! Έπρεπε να φτιάξω μερικά δείγματα για ένα ζευγάρι την περασμένη βδομάδα και ΔΕΝ ήμουν καθόλου ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα.


Το cheesecake, αντίθετα με τα cupcakes, διατηρείται στο ψυγείο, έτσι έφτιαξα διάφορα είδη cheesecake τις τελευταίες βδομάδες. Τα cupcakes θα επιστρέψουν στο blog τώρα που η θερμοκρασία έχει πέσει λίγο! Έχω την εντύπωση ότι τα cheese-cupcakes μπορεί να είναι πολύ ωραία τους καλοκαιρινούς μήνες!




Θα ήθελα να μπορώ να πω ότι έχουμε ανανεωθεί και χαλαρώσει από τις διακοπές μας, όμως, όπως θα διαπιστώσετε τις επόμενες λίγες ημέρες, είχαμε πάρα πολλά να κάνουμε. Το μόνο που έκανε διακοπές ήταν το blog! Ο Σεπτέμβριος μπαίνει όπου να'ναι, οπότε ετοιμαστείτε για τη συνταρακτική διαδρομή που ξεκινάει. Αν μας ακολουθείτε στο twitter ή στο facebook ίσως να έχετε μια ιδέα των συναρπαστικών εξελίξεων που έρχονται.


Πλήρης αποκάλυψη πολύ σύντομα.

Liz Cupcakes

Wednesday, August 4, 2010

Διακοπές

Κάνει πάρα πολλή ζέστη για να μαγειρεύεις αυτές τις μέρες :P Το blog, λοιπόν, πάει διακοπές.

Τόσοι από εσάς είστε ήδη διακοπές που είπαμε να κάνουμε κι εμείς το ίδιο. Τουλάχιστον διακοπές από το blogging.

Να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι και θα τα πούμε πάλι σύντομα.

Liz Cupcakes